
GELAT DE XIXONA
Ingredients:
300 sucre
6 rovells ou
1/2 barra de torro de xixona
1/2 barra de torro d'alacant (o una de primeta)
1/2 barra de torro de guirlache (o fer caramel )
1 lt. de nata
PREPARACIÓ
Blanquejar ous i sucre fins a obtenir una crema. Triturar els torrons en una picadora, 123 o similar i despres
ajuntar en un bol les tres farines.Montar la nata. Barrejar tot els ingtredients amb suavitat per tal que la nata
no s'abaixi. Posar en un mollo i congelar. Es pot servir amb xocolanta calenta per sobre.
Desitjo que t'agradi. Bones festes.
Pots fer la meitat dels ingredients doncs en surt molta cantitat amb la recepta original.

Bona idea, com que aquest Nadal no l'he fet aprofitaré torrons i ho faré a l'estiu.
ResponderEliminarI per Setmana Santa, que en saps de la mona.
ResponderEliminar