martes, 10 de enero de 2012


GELAT DE XIXONA

Ingredients:
300 sucre
6 rovells ou
1/2 barra de torro de xixona
1/2 barra de torro d'alacant (o una de primeta)
1/2 barra de torro de guirlache (o fer caramel )
1 lt. de nata

PREPARACIÓ

Blanquejar ous i sucre fins a obtenir una crema. Triturar els torrons en una picadora, 123 o similar i despres
ajuntar en un bol les tres farines.Montar la nata. Barrejar tot els ingtredients amb suavitat per tal que la nata
no s'abaixi. Posar en un mollo i congelar. Es pot servir amb xocolanta calenta per sobre.
Desitjo que t'agradi. Bones festes.
Pots fer la meitat dels ingredients doncs en surt molta cantitat amb la recepta original.

2 comentarios:

  1. Bona idea, com que aquest Nadal no l'he fet aprofitaré torrons i ho faré a l'estiu.

    ResponderEliminar
  2. I per Setmana Santa, que en saps de la mona.

    ResponderEliminar