viernes, 18 de noviembre de 2011

Coca d'ametlla


Hola aquí teniu un altra recepta de postres bonissima i fàcil de fer:
Ingredients per la coca d'ametlles
200g. de sucre
4 ous
1 iogurt de llimona
1 el envàs del iogurt ple d'oli d'oliva
4 cullerades d'anís dolç
la ratlladura d'una llimona, només la part groga
150g. de farina
150g. de farina d'ametlla
1 sobre de llevat royal
ELABORACIÓ
Batre el sucre i els ous fins aconseguir una escuma blanca i que hagi augmentat de volum.
Aneu afegint a poc a poc i sense deixar de batre, el iogurt de llimona, l'oli, l'anís, la ratlladura, la farina que prèviament hi haurem barrejat el llevat i finalment la farina d'ametlla.
Posar-ho al forn en una safata que l'haurem forrat amb paper de forn (el trobareu a tots els súpers i va molt bé per cuinar al forn).
El forn ha d'estar a 150º i no es pot obrir mentre s'está coent la coca dons s'abaixará i no será tant maca.
Hi podeu posar a sobre de la coca abans de posar al forn el que us agradi, sucre,pinyons ametlles laminades etc.
Quan ja estigui cuita per dins(punxar amb un pal llarg i si surt sec ja està cuita),podeu encendre el grill i daurar per sobre una miqueta vigilant que no es cremi.
Desitjo que us agradi.
























































































8 comentarios:

  1. oooooooh!!! que buena debe estar me la guardo para la navidad. O tienes algun postre navideño para devorar?

    ResponderEliminar
  2. Sí, l'Anna té raó saps alguna recepte nadalenca que es pogui ser útil?

    ResponderEliminar
  3. Hola Nuria soy jose David Sereno te respondo a lo que me dijiste de la máquina de tren no quiere decir en sí que la máquina sea más o menos antigua sino el progreso de los desplazamientos de las personas por ejemplo en el,AVE,

    ResponderEliminar
  4. Amb receptes com aquesta,la veritat es, un s'hi pot apuntar com a client; només de veure-la escrita ja es fa la boca aigua

    ResponderEliminar
  5. Es buenísima,y ati te sale de muerte......
    pon alguna de chocolate porfa,porfa.
    Tú sí que sabes.

    ResponderEliminar
  6. Probare hacerla ya tedire como me ido. Espero que
    me salga tan buena como a ti.

    ResponderEliminar
  7. Jo també probaré de fer-la. I pel sopar de cap d'any que em recomanes fer? Vull un plat molt senzill.

    ResponderEliminar